Annonce


Annonce

Annonce

Også Alexis Sánchez tilbyder sig til Barca

Transfermarked - 7. juni 2022




33-årige Alexis Sánchez er i dag i Inter, hvor han har kontrakt i endnu et år. Han har været forbi en masse klubber i sin karriere - inklusiv - Barca, men har nu tilbudt sig selv til klubben. Det sker efter at Angel Di Maria også har tilbudt sig selv til Barca.

Alexis Sánchez var Barca-spiller fra 2011 til 2014, men blev siden sendt til Arsenal og derefter Manchester United før han tog turen til Inter på en lejeaftale indtil den italienske klub købte ham fri. Han følger også med i, hvad der sker i Barca, og det er i den forbindelse, at han har tilbudt sig selv, melder Sport og AS.

Således har Barca store planer denne sommer, men klubben kommer ikke langt uden penge. Derfor har Alexis tilbudt sig selv såfremt Barca ikke lykkes med deres planer og får brug for en billig spiller. Det er desuden netop det, som taler for, at Angel Di Maria er en reel mulighed.

Alexis Sánchez er dog noget usandsynligt, da han trods alt har et år tilbage af sin kontrakt og Barca skal derfor op med nogle penge for at købe ham fri. Ikke desto mindre har han tilbudt sig selv som en mulighed og taget situationen i klubben i betragtning lige nu, så kan intet udelukkes. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Også Alexis Sánchez tilbyder sig til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder