Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Mané tæt på Bayern - nu rykker Lewa til Barca

Transfermarked - 17. juni 2022




Bayern München har nærmest nægtet at sælge Robert Lewandowski og har i medierne gang på gang fortalt, at angriberen har en kontrakt til sommeren 2024 og derfor skal han ingen steder. Både i Tyskland og Spanien erfares det dog at Bayern er klar til at slippe Lewandowski inden længe.

Således har Bayern München arbejdet på at hente Sadio Mané og mens spilleren og den tyske storklub blev enig om en kontrakt for nyligt, forlyder det nu at klubberne er blevet enig om en pris på 40 millioner euro + 30 millioner euro hvilket Liverpool skulle have accepteret.



Dermed ligner det endeligt, at Sadio Mané skifter Liverpool ud med Bayern München og det sætter skub i Bayerns salg af Robert Lewandowski, som ifølge RAC1 er 90% sikker på et skifte. Barca har økonomien til at købe angriberen fri og aflønne ham og nu er det op til Barcas ledelse at forhandle en god pris hjem.

I løbet af de seneste uger forlød det i spanske medier, at Bayern afviste Barcas bud på 32 millioner euro. Efter gårsdagens generalforsamling, hvor medlemmerne stemte for at booste klubbens økonomi, fortæller adskillige medier og journalister i dag, at Barca er klar til at forberede et nyt og forbedret bud på Lewandowski. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mané tæt på Bayern - nu rykker Lewa til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder