Annonce


Annonce

Annonce

Ansu Fati dropper ferien: Vender retur den 4. juli

Nyheder - 25. juni 2022
Ansu Fati har døjet meget med skader og klubben er utrolig bekymret for, om han nogensinde kommer op på det niveau, han viste inden skaderne væltede ned over ham. Nogle i klubber mener, at han skulle have ladet sig operere senest, men det valgte han ikke at gøre.

Angriberen er dog dedikeret og har en stor tro på, at han nok skal formå at vende tilbage til sit niveau og for alvor påbegynde sin udvikling. I første omgang har han fået sommerferie frem til den 11. juli, men han ønsker at komme i god form og udnytte pre-season så meget som muligt. Derfor har han forkortet sin ferie med en uge og vender allerede tilbage den 4. juli.Den 4. juli starter pre-season officielt i Barca, hvor alle spillere, som ikke har spillet landskampe, møder ind. Ansu Fati var egentlig med for Spanien uden at få spilletid, men fik alligevel lov til at holde ferie frem til den 11. juli. Han er dog af den overbevisning, at han vil starte den nye sæson på første dag og derfor møder han altså allerede ind en uge før egentlig aftalt.

Barca har skræddersyet en plan for Ansu Fatis pre-season for at undgå tilbagefald og nu håber man på, at man kan dosere en god mængde spilletid på ham når truppen rejser til USA og spiller et par venskabskampe. Målet er at Ansu Fati står på banen fra første fløjt i den nye sæson af La Liga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fati dropper ferien: Vender retur den 4. juli

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder