Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Barca henter Raphinha

Transfermarked - 13. juli 2022




Så er handlen på plads. Efter lange forhandlinger kan Barca endelig bekræfte, at Raphinha skifter til klubben. I et kort øjeblik lignede det ellers, at han var på vej til Chelsea, da de fik deres bud accepteret af Leeds, men Raphinha havde is i maven og ventede i stedet på Barca. Og nu er han officielt Barca-spiller.

Således meddeler FC Barcelona onsdag eftermiddag, at der er en aftale med Leeds og at handlen endeligt gennemføres når Raphinha består sit lægetjek. Det er helt normal procedure. FC Barcelona melder intet om, hvor meget de betaler for ham, men velorienterede journalister og medier taler om 58 millioner euro plus op mod 10 millioner euro i variabler.



Raphinha er født den 14. december 1996. Hans første klub i Europa var portugisiske Vitoria Guimaraes, hvorfra han rykkede videre til Sporting Lissabon for 6,5 millioner euro før turen gik til franske Rennes i 2019. Herfra tog han turen til England og Leeds, hvor han i sidste sæson spillede 36 kampe med 11 mål til følge.

Det meldes, at han får en kontrakt på fem år - altså til 2027 - og at hans frikøbsklausul bliver på 7,4 milliarder kroner.

Leeds bekræfter også
- Vi kan bekræfte, at der er enighed med Barca om transferen af Raphinha. Spilleren vil nu gennemgå lægetjek i Spanien, skriver klubben på sin officielle hjemmeside. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca henter Raphinha

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder