Annonce


Annonce

Annonce

Lewandowski: Det var en let beslutning

Nyheder - 18. juli 2022
Robert Lewandowski er endelig samlet med Barca-truppen i Miami og kan nu se frem til at træne med sine nye holdkammerater og for alvor indlede pre-season forud for den kommende sæson. Fra ankomsten til Miami satte han hurtigt nogle ord på situationen.

Han har tidligere talt med Xavi - faktisk helt tilbage i februar - og for angriberen var det en let beslutning at tage til Barca. Han er en vindertype og han ser frem til den nye udfordring, som han står over for.- Endelig er jeg her. Jeg er meget glad. De sidste par dage har været lange, men nu kan jeg endelig fokusere på et nyt kapitel og en ny udfordring i mit liv, siger han ifølge BarcaBold.dk.

- Jeg er den type, som altid vil vinde - ikke bare kampene, men også titlerne.

- Jeg har altid ville spille i La Liga og nu er jeg her og jeg vil hjælpe Barca tilbage til toppen igen.

- Ja, jeg har talt med Xavi. Fra starten kunne jeg forstå hans idéer og tanker og det var let for mig at træffe en beslutning.

- Xavi ved lige præcis hvordan han skal træne Barca fordi han selv var en fantastisk spiller. I dag er han en god træner og han har også en stor fremtid foran sig og det vil jeg være en del af.

- Der er masser af kvalitet i truppen og jeg ved, at vi i denne sæson kan gå rigtig langt.

Lewandowski træner med næste gang Barca er på træningsbanen. Xavi forventes at lande sent mandag aften dansk tid eller tirsdag, og spørgsmålet er om Lewandowski allerede får spilleminutter i den næste træningskamp mod Inter Miami. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lewandowski: Det var en let beslutning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder