Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca fjerner AC's og Aubameyangs trøjenummer

Nyheder - 23. juli 2022Barca fjerner AC's og Aubameyangs trøjenummer

© FC Barcelona


I går dukkede der pludselig en nyhed op om, at både Andreas Christensen og Pirre-Emerick Aubameyang havde fået tildelt nye trøjenumre, men straks som medierne samlede nyheden op, gik Barca til værks og fjernede de to numre, som spillerne ellers var tildelt.

Barca meldte ikke noget ud offentligt om, at spillerne havde fået et nyt trøjenummer. Det var dog på deres officielle hjemmeside, at de havde opdateret deres spillerprofiler med henholdsvis nummer 15 til AC og 17 til Aubameyang, men lige nu står der slet ikke noget nummer på spillernes profil inde på klubbens hjemmeside, så man kan alligevel ikke være sikker på de to numre.AC spillede sine første uofficielle minutter i opgøret mod Inter Miami, hvor han spillede i nummer 15, som var blevet ledig efter at Clement Lenglet forlod klubben til fordel for Tottenham. Kort efter blev hans spillerprofil opdateret med nummer 15, men det varede ikke længe før klubben fjernede nummeret igen.

Så hvis man overvejer at købe en ny trøje med AC eller Aubameyang gør man klogt i at vente lidt endnu. For at være på den sikre side skal man afvente til transfervinduet lukker, hvor der ikke længere kan komme spillere ind eller ud af klubben. Til den tid plejer klubben også at frigive en officiel liste med trøjenumrene. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
4 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
6 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
7 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
8 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
9 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
10 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
11 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
12 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
13 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder