Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca fjerner AC's og Aubameyangs trøjenummer

Nyheder - 23. juli 2022




I går dukkede der pludselig en nyhed op om, at både Andreas Christensen og Pirre-Emerick Aubameyang havde fået tildelt nye trøjenumre, men straks som medierne samlede nyheden op, gik Barca til værks og fjernede de to numre, som spillerne ellers var tildelt.

Barca meldte ikke noget ud offentligt om, at spillerne havde fået et nyt trøjenummer. Det var dog på deres officielle hjemmeside, at de havde opdateret deres spillerprofiler med henholdsvis nummer 15 til AC og 17 til Aubameyang, men lige nu står der slet ikke noget nummer på spillernes profil inde på klubbens hjemmeside, så man kan alligevel ikke være sikker på de to numre.



AC spillede sine første uofficielle minutter i opgøret mod Inter Miami, hvor han spillede i nummer 15, som var blevet ledig efter at Clement Lenglet forlod klubben til fordel for Tottenham. Kort efter blev hans spillerprofil opdateret med nummer 15, men det varede ikke længe før klubben fjernede nummeret igen.

Så hvis man overvejer at købe en ny trøje med AC eller Aubameyang gør man klogt i at vente lidt endnu. For at være på den sikre side skal man afvente til transfervinduet lukker, hvor der ikke længere kan komme spillere ind eller ud af klubben. Til den tid plejer klubben også at frigive en officiel liste med trøjenumrene. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca fjerner AC's og Aubameyangs trøjenummer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder