Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Christensen slår fast: Jeg skal ingen steder

Transfermarked - 1. marts 2024




Der har været historier om, at danske Andreas Christensen til sommer er fortid i FC Barcelona. Personligt har han dog ingen intentioner om at forlade klubben og det slår han da også fast i hans seneste udtalelser.

- Jeg skal ingen steder. Overhovedet ikke. Jeg vidste, hvad jeg gik ind til. Og jeg er stadig utrolig glad og kan ikke se andet for mig, end at jeg er her efter sommer, fortæller Andreas Christensen til TV2 Sport og følger op om andre emner:

Om Xavi
- Det har været mærkeligt (at Xavi stopper). For han er her jo endnu. På den måde føles det alligevel, som om at tingene er som de plejer.

- Om jeg er enig i det eller ej, må jeg acceptere det. Jeg synes, at vi på holdet har været gode til at skubbe det til side, fordi vi har andre ting, som vi skal rette op på som vores spil.

- Det var ham, der fik mig hertil, og har derfor været medvirkende til, at jeg har fået en af mine drømme opfyldt. Så det er trist, men jeg kan kun acceptere det, hvis det er det, som han mener, at klubben har brug for.

Formen og sejrene
- Jeg synes, at meget af kritikken sidste år med, at vi havde mange 1-0 sejre ... når vi ser på kampene, synes jeg, at vi spiller fremragende fodbold, indtil vi scorer. Det var vores problem sidste år, at vi stoppede med at spille, når vi havde scoret det ene mål.

- I år har det været anderledes. Vi har taget beslutninger for hurtigt, og vi har været for åbne som hold. Det er ting, som egentlig er på os spillere. For vi har ikke haft den ro, og det er os, der skal tage bedre beslutninger. Vi skal tilbage til, at vi skal dominere kampene.

Du kan læse hele interviewet på TV2 Sport her.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Christensen slår fast: Jeg skal ingen steder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder