Annonce


Annonce

Annonce

Christensen var ikke en del af dagens træning

Nyheder - 7. december 2023
Forud for søndagen store kamp mod Girona, var Barca i dag til at finde på træningsanlægget efter gårsdagens fridag. Ter Stegen, Iñigo Martinez og Gavi var som bekendt ikke at finde da de alle tre er ude med skader.

Hvis man ser bort fra skades-trioen, så var den danske landholdsstjerne Andreas Christensen heller ikke at finde til dagens træning melder avisen Sport. Den 27-årige midtstopper havde fået lov til at tage dagen fri grundet personlige årsager. Xavi håber selvfølgelig at have ham klar til søndagens kamp mod Girona.

Grunden til fraværet skulle efter sigende være fordi han sammen med sin partner venter deres andet barn når som helst. Derfor har han af Xavi fået lov til at ikke at møde op til træning i dag, men det er som sagt forventet at han er tilbage inden kampen på søndag.

Christensen ser også ud til at indgå i startopstillingen i partnerskab med Araujo på søndag. Det gør han da hans forsvars-kollega Martinez som skrevet er ude med en skade. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Christensen var ikke en del af dagens træning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder