Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Newcastle vil hente Andreas Christensen

Transfermarked - 12. november 2023
Andreas Christensen er glad for at spille for FC Barcelona og leve i byen og han har ingen intentioner om at skifte klub eller by. Sådan lød det hos avisen Mundo Deportivo for bare en uge siden, men nu er verdens rigeste klub - Newcastle - ude efter danskeren, melder avisen Sport.

Andreas Christensen gled direkte ind i startopstillingen hos FC Barcelona, da klubben hentede ham den 4. juli 2022 på en fri transfer. Han har været bundsolid og den eneste hage er, at han af og til døjer med småproblemer som er med til at ødelægge hans rytme. Det til trods har han vist et utroligt højt niveau og han er meget vellidt i truppen og hos sin træner.

Newcastle har endnu ikke rørt på sig og har ikke sat gang i nogen former for forhandling, men de har en interesse forud for sommerens transfervindue og til den tid kan der nå at ske mange ting. En af dem er, at Andreas Christensen går ned i spilletid hos Barca såfremt Xavi begynder at satse mere og mere på Araujo og Koundé i midterforsvaret.

Indtil videre har Andreas Christensen spillet med i 13 kampe i denne sæson hvilket er ganske pænt taget i betragtning af, at Barca har spillet 12 kampe i ligaen og fire kampe i Champions League. Xavi er fuldt ud tilfreds med sine centerforsvarer, hvor han råder over Christensen, Araujo, Koundé og Martinez. Det giver ham god ro til at rotere og holde sine spillere friske.

Det er totalt udelukket, at Barca sælger Andreas Christensen til januar. Det bliver kun til sommer, at der kan ske noget - hvis der overhovedet sker noget, som ikke ventes. Men som bekendt kan en klub som Barca i disse dage overtales hvis der er nok mønter på bordet. Det så man i sommers, hvor klubben ellers havde accepteret 100 millioner for De Jong, men spilleren selv afviste at rykke til England. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Newcastle vil hente Andreas Christensen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder