Annonce


Annonce

Annonce

Bellingham-succes irriterer Christensen

Nyheder - 15. oktober 2023
FC Barcelonas Andreas Christensen spillede hele kampen, da Danmark i aftes slog Kasakhstan. I indledningen af kampen lignede det ellers, at han var tæt på en udskiftning efter at han fik et slag, men han spillede videre og deltog i danskernes sejr.

Inden kampen havde han medvirket i et interview med TV2 Sport, hvor han blandt andet kom ind på Jude Bellinghams gode start i Real Madrid. Bellingham har scoret adskillige vigtige mål og spillet god fodbold, og det irriterer Andreas Christensen, fortæller han.- Det er irriterende, når man sidder og ser resultaterne, og så har han scoret i de sidste … jeg ved snart ikke, hvor mange kampe efterhånden, sagde Andreas Christensen til TV 2 Sport.

- Han har taget ligaen med storm. Det må man sige. De (Real Madrid, red.) har virkelig fået en god spiller ind, fortæller han yderligere.

Bellingham har da også været flyvende - og endnu mere end Robert Lewandowski, som er Barcas topscorer. Lewandowski har kun scoret fem mål i ligasæsonen hidtil mens Bellingham har sørget for otte kasser. Der er altså tre måls forskel mellem første- og andenpladsen.

Desuden har Bellinghams mål hjulpet Real Madrid til adskillige sejre og en øjeblikkelig førsteplads med tre point ned til Barca. De to mandskaber møder hinanden om to uger og inden da skal de begge dyste om tre point. Vinder de begge deres kampe inden El Clásico, så kan Barca med en sejr over Real Madrid gå op på siden af dem.

Real Madrid skal møde Sevilla på udebane mens Barca hjemme tager imod Athletic Bilbao før El Clásico afvikles hjemme i Barcelona den 28. oktober. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bellingham-succes irriterer Christensen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder