Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Nu taler Barca med Messi om skifte

Transfermarked - 8. august 2022
Lionel Messi er i dag i PSG, hvor han senest gjorde god figur med et saksesparksmål i den franske liga, men i næste sæson kan det ske, at han vener hjem til FC Barcelona. Rygterne har kørt på, at Barca gerne vil have ham retur, men der har endnu ikke været mere i det.

Både Xavi og Joan Laporta har udtalt, at de ville elske at have Messi i Barca igen, men at tiden ikke er inde til at tale om det, da han spiller i PSG. Til gengæld kan Catalunya Radio mandag morgen meddele, at Barca har åbnet op for snakken om et comeback. Messis idé er da også at spille sin karriere færdig i FC Barcelona.Egentlig var Messis oprindelige plan, at når han skulle afslutte i Barca - under normale omstændigheder - så ville han tage til MLS i USA eller hjem til Argentina og spille en sidste sæson. Men med et uventet skifte til PSG ser det ud til, at den plan nu bliver ændret.

Lysten til at tage til MLS er ikke så stor som tidligere og Messis plan er ifølge selvsamme medie at afslutte karrieren i FC Barcelona. Der tales om, at klubben - med Laporta i spidsen i forhandlingerne - har åbnet op for snakken med Messis familie og umiddelbart vil klubben tilbyde Messi en kontrakt på to år.

Lige nu er snakken meget simpel og der er intet avanceret endnu. Overordnet set er status fortsat, at Messi ikke træffer nogen beslutning før efter VM i Qatar. Derfor skal man forvente, at der fra starten af 2023 vil komme en bølge af historier frem mod næste sommer omkring Messis fremtid. Men Laporta har valgt at gå forrest i forhandlingerne og har altså allerede åbnet snakken med Messis familie. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Nu taler Barca med Messi om skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder