Annonce


Annonce

Annonce

Braithwaite: Kom til at køre forkert

Transfermarked - 22. september 2022
Martin Braithwaite forlod denne sommer FC Barcelona og kunne efterfølgende skrive under på en fri aftale med Espanyol. Det betyder, at han fortsætter med at bo i Barcelona, men pludselig skal træne et andet sted og spille på et andet stadion.

Til pressen - og bold.dk - forklarede han fra landsholdslejren i Helsingør, at han da også er kommet til at køre forkert, da han i noget tid nu har haft sine rutiner men pludselig skal køre en anden vej efter sit skifte til Espanyol.- Der har overhovedet ikke været noget i forhold til fansene, men det er selvfølgelig lidt sjovt, når man stadig bor i samme by og pludselig skal køre et andet sted hen, siger han ifølge bold.dk og fortsætter:

- Man har nogle rutiner i sin kørsel, og der skal man passe lidt på, fordi vores stadion ligger samme vej, som træningsanlægget jeg har været vant til at køre til hver dag.

- Lige præcis, ja (han kom til at køre forkert). Jeg er nødt til at være lidt opmærksom, når jeg kører.

Det er altså fra Braithwaites hjem og videre ud til stadion, at han i stedet for at køre mod RCDE Stadium kørte mod Camp Nou. Der er små 10 minutter i bil mellem de to stadions. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Braithwaite: Kom til at køre forkert

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder