Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Araujo slår igen mod kritikkerne

Skader - 27. september 2022




I går kunne FC Barcelona endegyldigt bekræfte, at Ronald Araujo skal opereres. Han drager nu til Finland for at gennemgå en operation og herefter vil lægerne følge hans genoptræning for at vurdere hvornår han er klar til kamp igen.

Ovenpå nyheden om at han har besluttet sig for at lade sig operere, har flere været ude og sige, at han foretrækker at være klar for Barca end at spille VM med Uruguay. Nu har Araujo valgt at tage bladet fra munden for at slå fast, at det udelukkende handler om hans helbred.



- Efter at have talt med flere læger har vi besluttet os, at det bedste er en operation. Det handler ikke om at vælge ét hold (Barca) over det andet (Uruguay). Det er mit helbred og at komme tilbage hurtigst muligt, det tæller, forklarede Araujo i går.

- Jeg fortæller mine grunde (til operationen) for at fjerne al spekulation. Jeg elsker mit land og jeg elsker det uruguayanske landshold.

Uruguay skal spille VM denne vinter og med operationen må Araujo med al sandsynlighed se til hjemme fra sofaen af. Det er muligvis konsekvensen ved at lade sig operere, men til gengæld minimerer han risikoen for at skaden bryder op igen efterfølgende. Med hans alder taget i betragtning har han helt sikkert vurdere, at der kommer flere chancer hen af vejen såfremt han lader sig operere nu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Araujo slår igen mod kritikkerne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder