Annonce


Annonce

Annonce

FIFA betaler Araujos løn den kommende tid

Nyheder - 27. september 2022




Der var kedelige nyheder den anden dag, da flere Barca-spillere i forbindelse med deres landskampe pådrog sig skader. Værst gik det udover Ronald Araujo, som nu skal opereres i Finland og derefter venter der et par måneder på sidelinjen før han er klar igen.

Det er triste nyheder, da han ellers har været bomstærk nede i forsvaret og var i rigtig god form før det vilde kampprogram i oktober sparkes i gang. Det bliver dog uden ham, da Barca i går kunne meddele, at han skal opereres for den skade han fik for nogle dage siden.



I og med at Araujo er ude i mere end 28 dage, vil FIFA gå ind og betale ham sin løn. Her modtager han en løn på 20.458 euro pr. dag. Mundo Deportivo beretter således, at der i 2018 blev indgået et 'Player Protection Program' som betyder, at hvis en spiller bliver skadet i forbindelse med FIFA-kampe, og er ude i mere end 28 dage, så vil FIFA dække lønningerne.

FIFA's reglement betyder, at Araujo får sin faste løn udbetalt hvilket gør at han altså ikke kan opnå bonusser eller variabler. Her går FIFA ikke ind og kigger på hans kontrakt, men udbetaler udelukkende den faste løn. Araujo får i omegn af 7,5 millioner euro årligt efter sin kontraktforlængelse og det svarer til lidt mere end 20.000 euro pr. dag.

Årligt betaler FIFA ca. 80 millioner euro i lønninger for skadede spillere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


FIFA betaler Araujos løn den kommende tid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder