Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca vil forlænge med Memphis Depay

Transfermarked - 1. oktober 2022Medie: Barca vil forlænge med Memphis Depay

© Getty Images


Memphis Depay var dybt inde i forhandlingerne med Juventus denne sommer, men på sidste transferdag brød handlen sammen og spilleren kunne selv gå på de sociale medier og fortælle sine fans, at han bliver i Barca og at han vil give alt for klubben.

I dag er han således at finde i FC Barcelona og han modtager roser fra trænerstaben, som har stor respekt for hans arbejdsindsats til trods for de sporadiske spilleminutter. Hans kontrakt udløber sommeren 2023, men ifølge mediet Sport overvejer klubben at forlænge hans kontrakt.Memphis Depay er en alsidig angriber hvilket trænerstaben sætter stor pris på. Men når de øvrige spillere er fit for fight, så er der ingen plads til Memphis på banen fra start. Alligevel har han kæmpet hårdt og holdt sig i form så når muligheden byder sig, så kan han levere varen. Det så man bl.a. mod Elche, hvor han scorede et smukt mål.

Barca overvejer dog at forlænge hans kontrakt til 2024 således at de kan holde på ham eller i det mindste få nogle penge for ham ved at sælge ham til sommer. Det kræver naturligvis at Memphis accepterer, da han omvendt kan skifte gratis til sommer hvilket åbner muligheden for flere interesserede klubber. Hans markedsværdi lyder på 20-25 millioner euro, så hvis en klub kan få ham gratis vil det klart være at foretrække.

28-årige Memphis Depay har spillet 41 kampe for FC Barcelona og scoret 14 mål. Han har i hele sine karriere spillet 396 kampe, så inden længe runder han 400 af slagsen. Med 147 mål til følge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

44 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder