Annonce


Annonce

Annonce

Barca overvejer at hente Nico hjem

Transfermarked - 14. oktober 2022
Det er kun to måneder siden, at FC Barcelona sendte Nico Gonzalez afsted til Valencia på en lejeaftale, men allerede nu overvejer klubben angiveligt at hente ham hjem når transfervinduet åbner til januar. Lejeaftalen går ellers for hele denne sæson.

Nico var udmærket klar over, at spilletiden ville blive minimal hvis han blev i Barca i denne sæson og som bare 20-årig skal spilletiden prioriteres. Det valgte han at gøre ved at rykke til Valencia, men her har han ikke oplevet nogen stor succes og ifølge La Vanguardia er det også i Nicos interesse at komme hjem til Barca igen.

Hos FC Barcelona er det primært ledelsen som mener, at der er god grund til at hente Nico hjem. Oprindeligt er han defensiv midtbanespiller, men som man så ofte ser det på førsteholdet, så bliver flere spillere sendt på banen i en position, de typisk ikke spiller. Nico selv udtalte da også at hans position er som oprydderen på midtbanen, men at han vil spille dér, hvor træneren siger.

Om Nico vender hjem til januar eller om han får lov til at blive i Valencia sæsonen ud må tiden vise, men Barca har i første omgang drøftet muligheden indbyrdes. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca overvejer at hente Nico hjem

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder