Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué opgiver 40 mio. euro på sin vej ud

Nyheder - 4. november 2022Piqué opgiver 40 mio. euro på sin vej ud

© Getty Images


Legendariske Gerard Piqué meddelte i går, at han indstiller sin karriere som aktiv fodboldspiller. Det gjorde han i en video på de sociale medier, hvor han kigger tilbage på sig selv som dreng og taler om, at alle hans drømme gik i opfyldelse.

At Piqué er en legende i FC Barcelona hersker der ingen tvivl om. Joan Laporta udtalte desuden, at Piqué altid har hjulpet når klubben har haft problemer og det gør han endnu engang på sin vej ud hvilket kommer Barca til gode - i aller højeste grad.Således har Gerard Piqué faktisk en kontrakt løbende til sommeren 2024 hvilket betyder, at han kunne have drejet på nogle andre knapper og krævet sin fulde løn for den resterende del af kontrakten hvilket svaret til omkring 40 millioner euro ifølge journalisten Alfredo Martinez. Men Piqué har valgt at stoppe nu og skrive under på, at Barca ikke skal udbetale ham pengene. Det kommer Barca til gavn.

Piqué har også tidligere hjulpet Barca ved at udsætte en stor portion af sin løn. Den kommer han stadig til at modtage, men det tager ikke glansen af hans store hjælp til klubben ved at droppe de 40 millioner euro, som svarer til knap 300 millioner danske kroner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Barca ved, at det ville være lettere at ...
2 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
3 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
4 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
4 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
5 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
6 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
7 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
8 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
9 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder