Annonce


Annonce

Annonce

Derfor fik Gerard Piqué rødt kort mod Osasuna

La Liga - 9. november 2022
Det kom som en overraskelse, da man efter pausen mod Osasuna pludselig kunne se, at Gerard Piqué havde modtaget et direkte rødt kort. Piqué var ikke engang en del af startopstillingen og startede derfor ude på bænken, men han havde helt sikkert noget, som han lige skulle have lettet før han stoppede sin karriere.

Som bekendt var det i går Piqués sidste kamp nogensinde for FC Barcelona og han græder næppe over at han fik et rødt kort. Gil Manzano har et ry for at dømme imod Barca og selvom det røde kort til Piqué helt sikkert er berettiget, så fik Piqué i hvert fald lige mulighed for at fortælle sin mening til dommeren.Da der blev blæst til pause tog Piqué turen fra bænken og ud på banen, hvor han fra banen gik klods op af dommeren ud i tunnelen. Det var først nede i tunnelen, at dommeren fik nok og hev det røde kort op til Piqué. Efter opgøret erkendte Xavi, at hans plan var at erstatte Andreas Christensen med Piqué, men det skete ikke, da Piqué altså havde fået rødt kort.

- Så du hjørnesparket (til Osasuna)? Du er den dommer, som med afstand har fucked os mest! Du er en skændsel, fuck din mor!" kom det fra Piqué hvilket altså var nok for Manzano, der hev det røde kort op af lommen for anden gang i kampen, da Robert Lewandowski i første halvleg også så rødt.

Medier spekulerer i, at Piqué ville have modtaget en karantæne på seks spilledage, men i og med at han nu er færdig som aktiv fodboldspiller, så rører det ham altså overhovedet ikke. Men til gengæld fik han lige fortalt sin mening om Gil Manzano, der ikke skal forvente at få en god modtagelse næste gang at han skal dømme på Camp Nou.

Det er ikke første gang, at Piqué er gået fra bænken og ind på banen for at tale med netop Manzano. Faktisk er det sket to gange tidligere. Men denne gang havde Piqué intet at miste, så han valgte at give den hele armen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Derfor fik Gerard Piqué rødt kort mod Osasuna

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder