Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lewandowski om reaktion: Ikke rettet mod dommeren

La Liga - 10. november 2022Lewandowski om reaktion: Ikke rettet mod dommeren

© Getty Images


Robert Lewandowski dummede sig i opgøret mod Osasuna, da han med et gult kort stormede ind i sin modstander uden at kigge på bolden. Helt korrekt fik han et gult kort for forseelsen, og da han allerede havde et gult kort, fik han altså rødt kort efter bare en halv time af opgøret.

Det satte holdet i en meget svær position, da de i forvejen var bagud 1-0 og ikke spillede godt. De 10 spillere viste dog stor styrke og fightede sig til en sejr og efter opgøret går historierne på, at Lewandowski kan se frem til 3-4 kampes karantæne. Ikke så meget fordi, at han fik rødt kort - men mere for hans reaktion på vej ud af banen.Selv forstår Lewandowski ikke hvorfor han - potentielt set - skal have så mange kampes karantæne. Han gestikulerede noget der kunne ligne en fløjte op til munden rettet mod dommeren, men han afviste i går, at det var til dommeren. Det var til Xavi.

- Hvorfor skulle jeg modtage en straf på fire kampe når det ikke var rettet mod linjedommeren eller kampens hoveddommer? Det var heller ikke rettet mod fjerdedommeren, men til Xavi. Vi havde netop talt om, at hvis de gav os et gult kort, så skulle vi passe meget på med det andet, lød det fra Lewandowski i går.

Det er nu op til dommerkomitéen at beslutte hvordan Lewandowskis straf skal se ud. En ting er dog sikkert: Han spiller ikke årets sidste kamp hjemme mod Espanyol. Herefter skal Barca møde Atletico Madrid på udebane før det gælder Super Cup-kampen mod Real Betis og endelig møder man Betis igen - denne gang i La Liga - på Benito Villamarin. Hvis han får fire kampes karantæne, går han således glip af de fire nævnte kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

59 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
3 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
4 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
5 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
5 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
6 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
7 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
8 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
9 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
10 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder