Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Pep Guardiola: Intet kan sammenlignes med Barca

Nyheder - 29. november 2022




Da Pep Guardiola i går modtog prisen som den bedste catalanske træner for sæsonen 2021/2022 satte han nogle ord på Barca. Han ærgrer sig over, at klubben ikke er i Champions League, men foretrækker da også at han ikke skal møde dem.

Pep Guardiola er for mange Barcas bedste træner gennem tiden og mange drømmer stadig om at se ham tilbage på trænerbænken i Barca. Men han erkender, at det bliver svært. Det skal ske naturligt og kun hvis det er nødvendigt. Ellers er det kapitel lukket.

- Intet kan sammenlignes med Barca. Den klub gav mig alt. Jeg vil for evigt være taknemmelig, sagde Pep Guardiola.

- Vende retur til Barca? Hvis jeg føler det nødvendigt, så gør jeg det gerne. Men det er ikke tilfældet. Hvis det sker, så sker det. Men det skal være naturligt, forklarede han og fulgte op om Barca i Champions League:

- I dag er man skuffet over situationen i Champions League, men hvis man analyserer kampene, så skulle Barca have vundet i München og de røg ud i sidste øjeblik til Inter. Ledelsen har gjort et stort stykke arbejde og de har en ekstraordinær trup.

- Det ærgrer mig, at de ikke er med i Champions League, men jeg foretrækker ikke at møde dem, kom det yderligere fra Pep Guardiola, der ligesom mange klubtrænere lige nu ikke har det store spillermateriale at arbejde med på grund af VM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pep Guardiola: Intet kan sammenlignes med Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder