Annonce


Annonce

Annonce

Danmark og Christensen er ude af VM

VM 2022 Qatar - 30. november 2022
Det nåede aldrig at blive sjovt før Danmark blev sparket ud af VM 2022 i Qatar. På forhånd var der store forventninger om, at det danske landshold skulle levere en flot slutrunde efter at de har spillet ganske god fodbold under Kasper Hjulmand. Men onsdag aften blev endestationen for Andreas Christensen og det danske landshold.

Efter en skuffende uafgjort mod Tunesien tabte Danmark 2-1 til Frankrig og skulle derfor slå Australien i den sidste gruppekamp for at komme videre, men det var aldrig tæt på. Danmark med Andreas Christensen i startopstillingen indledte opgøret bedst, men så begyndte det også at blive fodbold på et niveau langt under, hvad man kender spillerne for.

Danmark leverede ikke nogen god kamp mod Australien og da Leckie efter en time blev sendt i dybden for Australien kunne han i to omgange sætte Joakim Mæhle af før han sparkede bolden igennem danskerens ben og ned i det ene målhjørne. Dermed scorede Australien og Danmark havde for alvor ryggen mod muren - for kun to mål kunne hjælpe dem videre.

Det lykkedes aldrig for Danmark at komme på måltavlen og dermed er Christensen og co. færdige ved VM. Frankrig og Australien tog de to pladser videre i turneringen. Nu venter der en længere pause for Christensen, som først skal i aktion igen på årets sidste dag når Barca møder Espanyol i La Liga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Danmark og Christensen er ude af VM

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder