Annonce


Annonce

Annonce

Kessié vil arbejde for at overbevise Xavi

Nyheder - 1. december 2022
Franck Kessié har ikke fået meget spilletid for FC Barcelona siden sit skifte på en fri transfer. Midtbanespilleren blev endda rygtet væk her ti januar, men hans agent har været ude og slå fast, at det ikke komme på tale. Men det må formodes, at der kommer aktivitet omkring Kessié til sommer.

Kessiés kvaliteter er ikke til at tage fejl af, men Xavi har med afstand været mere til for at give spillletid til Pedri, Gavi og Busquets på midtbanen mens Frenkie de Jong også får spilletid. Derfor har det set svært ud for Kessié og rygterne om hans fremtid begyndte derfor at se dagens lys.

Han har dog tænkt sig at bruge det nye år på at overbevise Xavi om at få mere spilletid. Kessié selv føler sig sikker på, at nu, hvor han er faldet til i landet, byen og klubben, at han kan levere på et højere niveau og vise sig selv frem. Der venter kampe i La Liga, Europa League og inden længe også Copa del Rey, så der skal nok dukke nogle chancer op for Kessié.

Siden skiftet til Barca har Kessié deltaget i 13 officielle kampe for Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kessié vil arbejde for at overbevise Xavi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder