Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi til Barca: AC bliver - Kessié kan sælges

Transfermarked - 28. april 2023Xavi til Barca: AC bliver - Kessié kan sælges

© Getty Images


Både Andreas Christensen og Franck Kessié kom til Barca for snart et år siden på en fri transfer og da de begge fortsat er under kontrakt i Barca, kan de blive solgt denne sommer så klubbe kan tjene nogle penge, men Xavi vil ikke af med begge spillere.

Avisen Sport erfarer således, at Xavi for nyligt har været til møde med klubben, hvor der skulle gøres status over truppen. Her gjorde Xavi det klart, at klubben ikke skal lytte på tilbud på Andreas Christensen, da danskeren har vist så god figur i denne sæson, at Xavi har fuld tiltro til ham for den kommende sæson.

I løbet af sæsonen har Xavi gentagende gange slået fast, at Franck Kessié er en vigtig spiller for Barca, men til sommer kan midtbanemanden være fortid. Xavi vil gerne beholde Kessié, men har accepteret at miste ham hvis klubben modtager et godt bud på ham. Det tyder på, at Kessié bliver solgt til sommer, da flere klubber har udvist interesse og det kan være en kilde til en god portion penge i den ramte Barca-pung.

Barca skal sikre sig en mere stabil økonomi denne sommer og det har klubben tænkt sig at gøre ved at sælge ud og hente gratis spillere - heriblandt Lionel Messi. Argentineren er klar til at gå ned i løn for at skifte hjem til Barca og desuden ventes Ilkay Gundogan og Inigo Martinez også at komme - ligeledes på en lavere løn og på en fri transfer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

15 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder