Annonce


Annonce

Annonce

Chelsea vil bytte Ziyech for Kessié

Transfermarked - 21. januar 2023
Memphis Depay forlod i går endegyldigt FC Barcelona, da han blev bekræftet som ny spiller i Atletico Madrid. Det efterlader en tom plads i Barcas offensiv og Xavi har ikke lagt skjul på, at han gerne vil have en ny offensiv spiller ind. Lige nu peger pilen på Hakim Ziyech.

Ifølge avisen Sport har Ziyech informeret Chelsea om, at han vil væk i denne måned og at han vil til Barca. Samtidig har Chelsea haft Franck Kessié på blokken siden i sommers, hvor Barca formåede at snuppe ham på en fri transfer. Ziyech har tilbudt sig selv til Barca og angiveligt er der måske en byttehandel på vej hvor Ziyech tager til Camp Nou og Kessié tager til Stamford Bridge.Ziyech har tilbudt fra AC Milan og PSV og derfor skal Barca rykke hurtigt hvis de vil sikre sig en handel. Omvendt har Xavi været tilfreds med midtbanespilleren Kessié, som senest assisterede to gange og scorede et mål mod AD Ceuta, men overordnet set har han haft svært ved at få spilletid og spørgsmålet er om Barca er klar til at indgå i en byttehandel, som Chelsea ifølge avisen er det.

29-årige Ziyech tog fra Ajax til Chelsea og har siden spillet 97 kampe for London-klubben med 14 mål til følge. Han er ikke primært målscorer, men er stærk ude på kanten med nogle fremragende afleveringer og indlæg og mens Barca venter på grønt lys til om de kan registrere en ny spiller her i januar, så har de i hvert fald fået muligheden med bare få dage tilbage af transfervinduet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Chelsea vil bytte Ziyech for Kessié

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder