Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Inter vil have Kessié - men vil ikke betale

Transfermarked - 1. juni 2023Inter vil have Kessié - men vil ikke betale

© Getty Images


Franck Kessié bliver nødt til at lytte til tilbud denne sommer, da der ikke er nogen garanti for, at Barca vil holde på ham. Stod det til ham selv, så bliver han i Barca, men klubben har åbnet op for at sælge ham, da det kan løse nogle af de økonomiske problemer, som klubben kæmper for at komme til livs.

Xavi har intet imod, at Kessié bliver i truppen, da han har ageret professionelt og forstået sin rolle, som træneren har tildelt ham, til gengæld har træneren accepteret, at klubben sælger ham denne sommer på grund af de økonomiske omstændigheder. Barca kæmper dog for at finde en køber.

Inter er meget interessereret og har allerede informeret Barca om deres interesse, men Inter er også i økonomiske vanskeligheder og kan derfor ikke betale en eneste krone for midtbanespilleren. I stedet har de tilbudt at bytte lige over med en spiller hvilket Barca ikke finder interessant.

Kessié har da heller ikke haft nogen fremtrædende rolle i denne sæson, hvor han typisk er startet inde for at aflaste sine holdkammerater eller kommet ind fra bænken. På intet tidspunkt er han blevet udset en startplads og Xavi har derfor accepteret, at klubben forsøger at få ham solgt denne sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

53 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder