Annonce


Annonce

Annonce

Tottenham og Inter kæmper om Franck Kessié

Transfermarked - 7. maj 2023




Franck Kessié menes at være på den liste over spillere, som Barca gerne lytter på tilbud på. Midtbanespilleren har ikke slået sig fast i Xavis startopstilling og selvom cheftræneren gerne vil beholde Kessié, så er han indforstået med, at hvis klubben sælger ham, så er det fordi, at de har fået et bud, de ikke kan sige nej til.

Ifølge avisen Sport har Tottenham henvendt sig til Barca med et bud på 25 millioner euro, men Barca vil som minimum op og have 30 millioner euro. Selv hentede Barca Kessié ganske gratis i AC Milan og milanesernes nabo, Inter, har også henvendt sig til Barca, men de vil forsøge at tilbyde en spiller i handlen.

Således vil Inter gerne have prisen ned omkring 5-10 millioner euro og samtidig sende en endnu ukendt spiller til Barca. Det er catalanerne dog ikke interesserede i, da de kun vil have penge hvis de skal sende Kessié videre. Her er Tottenham foran italienerne - og mere desperate - da de ønsker at forstærke deres midtbane forud for næste sæson.

Om Kessié ender med at rykke til Tottenham eller Inter må tiden vise. Lige nu er hans eget ønske at blive i Barca, men han vil også have udsigt til spilletid i klubben hvorfor en samtale med Xavi forud for næste sæson kan være afgørende. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tottenham og Inter kæmper om Franck Kessié

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder