Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Araujo erkender: Der var spændinger

Skader - 8. december 2022




Ronald Araujo fik ikke det VM, som han havde håbet på, da han nogle måneder forinden blev skadet og måtte lade sig operere. Egentlig virkede VM slet ikke som en mulighed, men som hans genoptræning skred frem blev han alligevel udtaget.

Uruguay gjorde alt for at få ham bragt i spil mens Barca kæmpede imod. Undervejs i turneringen, mens Uruguay stadig var med, udtalte Araujo sig ikke om situationen, men det var tydeligt, at der ikke var god stemning mellem Barca og Uruguay. Og det erkender Ronald Araujo nu.

- Det var klart, at Barca ikke ville have mig til at forcere mit comeback mens landsholdet ønskede at jeg skulle være med. Der var spændinger og jeg forsøgte at fremskynde mit comeback for at spille med, men det lykkedes ikke, fortæller Araujo.

Uruguay røg ud i gruppespillet og her nåede Araujo ikke at være med. Der var meldinger om, at han skulle spille hvis Uruguay kom videre fra gruppespillet, men det lykkedes ikke og derfor har forsvarsspilleren nu tre uger til at blive fit for fight til Barcas kamp mod Espanyol - hvilket også er forventningen.

Araujo er hjemme i Uruguay lige nu, da Xavi har givet ham et par fridage for at komme ned i gear inden klubben indleder et hårdt program i det nye år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Araujo erkender: Der var spændinger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder