Annonce


Annonce

Annonce

Lewandowskis karantæne står ved magt

La Liga - 4. januar 2023
Robert Lewandowski kommer ikke til at spille med i de næste tre ligakampe. I hvert fald ikke efter dagens nyheder, hvor TAD afholdt et virtuelt møde, hvor et af punkterne der skulle diskuteres var Lewandowskis karantæne. Barca appellerede for at få minimeret straffen.

Egentlig var sagen sat i bero, men straffes bliver i hvert fald ikke nedsat. Det var i kampen inden VM, at Lewandowski mod Osasuna skrabede to gule kort sammen i første halvleg og så måtte han forlade banen. Det i sig selv giver kun én spilledags karantæne, men hans reaktion på vej ud af banen tolkede dommeren som strafbart og det øgede Lewandowskis karantæne til tre kampe.

Med dagens nyhed betyder det, at Lewandowski ikke kommer i spil mod Atletico Madrid i weekenden og heller ikke mod Getafe eller Girona. Egentlig skulle han have siddet ude mod Espanyol, men da sagen var sat på pause for en stund fik han lov til at spille. Noget, som Espanyol var rasende over. Der ligger stadig en formel klage på RFEF's bord fra Espanyol, som kræver Barca taberdømt eller at kampen spilles om.

Barca har stadig mulighed for at appellere, men ifølge spanske aviser har klubben endnu ikke fået besked om, at Lewandowskis karantæne står ved magt. I mellem tiden planlægger de dog deres næste træk - og det er næppe urealistisk at de appellere hvis muligheden byder sig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lewandowskis karantæne står ved magt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder