Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Araujo brillerede som om at han aldrig var væk

La Liga - 9. januar 2023




Da Ronald Araujo gik i stykker med det uruguayanske landshold den 26. september og skulle opereres frygtede mange, at han ville miste noget i sit spil, da en operation aldrig er sjovt og typisk har en effekt. Men ser man på Ronald Araujo har der ikke været noget, at sætte en finger på.

Han kæmpede hårdt for at komme tilbage, da han meget gerne ville spille VM med Uruguay, men på grund af skaden indgik Uruguay og Barca en aftale om, at Araujo ikke skulle spille de indledende gruppekampe ved VM, men først fra knockout-fasen. Så langt nåede Uruguay dog ikke hvorfor Araujo slet ikke blev bragt i spil.

Det var trods alt gode nyheder for Barca, da Araujo minimerede risikoen for et tilbagefald i sin genoptræning. Siden trænede han igennem i december og var endelig klar igen, da Barca mødte Espanyol, hvor han dog ikke blev bragt i spil. Det blev han mod Intercity, hvor mange peger på, at forsvaret gik i stå, da han blev skiftet ud.

I aftes startede han inde mod Atletico Madrid og spillede hele kampen og det er helt tydeligt, at Barca har manglet en som Araujo. Han var stærk i duellerne, læste spillet godt, var hurtig på de første meter og spillede overordnet set en rigtig god kamp. Hans aktion i tillægstiden var med til at vinde Barca to point, da Griezmanns skud på mål kom forbi Ter Stegen, men Araujo tog chancen og fulgte sin modstander helt ind på stregen, hvor han kunne redde bolden.

Araujos betydning for holdet har vist sig at være enorm til trods for, at han kun er 23 år. Han spiller som om, at han har været med i lang tid og hans lederegenskaber er ikke til at tage fejl af. Nu er håbet, at han kan gå igennem sæsonen uden skader, da der i den grad bliver brug for det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Araujo brillerede som om at han aldrig var væk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder