Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Man. United retter fokus mod Ansu Fati

Transfermarked - 3. februar 2023Medie: Man. United retter fokus mod Ansu Fati

© Getty Images


Ansu Fati har været en skygge af sig selv siden han er kommet tilbage fra sine skader og på det seneste har Xavis taktiske valg gjort ham mere usynlig inde på banen. På nuværende tidspunkt er Ansu Fati langt fra en del af startopstillingen og det vil Manchester United lukrer på, erfarer avisen Sport.

Ansu Fati er med længder bedre ude i venstre side af angrebet, men i Lewandowskis fravær har Xavi valgt at spille med Ansu på toppen, hvor han slet ikke er kommet til sin ret og ofte falder ud af kampene til stor frustration for klubbens fans, som ellers gerne vil se Ansu Fati vende tilbage til det niveau, som han havde før han løb ind i flere skader.Manchester United har angiveligt planer om, at kapre Ansu Fati til sommer, da de får brug for offensiv forstærkning, men i øjeblikket har FC Barcelona ingen planer om at sælge angriberen og derfor kan klubben kun henvise englænderne vil frikøbsklausulen, som lyder på 7,4 milliarder kroner - hvilket naturligvis ikke bliver betalt.

Til gengæld kan Barca frem mod sommerens transfervindue nå at ændre mening. Ikke mange tror på, at Barca vil overveje at sælge Ansu Fati, men han kan være en kilde til en stor portion penge hvis Barca vælger at åbne op for forhandlinger og penge er noget, som Barca i den grad kommer til at mangle til sommer hvis de vil gøre sig tanker om at forstærke holdet.

Ansu Fati får en vigtig rolle i den kommende tid, da Ousmane Dembélé er ude med en skade. Her er det oplagt at benytte sig at Ansu Fati i venstre side med Lewandowski og Raphinha på de øvrige positioner, men som man så det mod Real Betis - og flere gange tidligere i sæsonen - så er Xavi blevet glad for at bruge fire midtbanespillere hvilket betyder, at der ikke kan være plads til tre deciderede angribere.

Om Ansu Fati finder sit høje niveau frem eller om Barca på et tidspunkt åbner op for et salg må tiden vise. Indtil nu har Barca dog ingen planer om et salg. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

35 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder