Annonce


Annonce

Annonce

Ansu Fati kæmper med selvtilliden

La Liga - 20. februar 2023
Ansu Fati har svært ved at få gang i sit spil og søndag overbeviste han næppe Xavi om, at han skal starte inde mod Manchester United på torsdag. Xavi så det som en oplagt mulighed i går, at starte inde med Ansu Fati i håbet om, at han kunne få scoret et mål og genvinde noget selvtillid, men stortalentet døjer i den grad med skarpheden.

Overordnet set kan man ikke sige, at Ansu Fati spillede en god kamp. Han forsøgte flere gange med sine hurtige driblinger og fik også trykke bolden afsted mod Cádiz-målet, men der kom ikke meget ud af det. Inden han blev skiftet ud havde han også et skud, som gik forbi hvorefter han tydeligt var frustreret over situationen.Som det ser ud lige nu, så er Ferran Torres ved at overhale Ansu Fati i køen om spilletid. Ferran Torres var i hopla i går og dominerede totalt højre side, hvor han med en masse vellykkede driblinger fik Camp Nou til at synge hans navn hvilket han efter opgøret glædede sig over.

Når Manchester United er modstanderen på torsdag er der ikke tid til eksperimenter, men med Pedri og Gavi ude skal Xavi vurdere om han skal stille op med fire midtbanespillere eller tre angribere. De Jong, Busquets og Roberto ventes at starte inde på midten og så kunne det ligne, at Kessié også får lov at starte inde hvor Roberto bliver henvist til venstre side af angrebet når Barca angriber.

Om Xavi satser på Ansu Fati til kampen mod Manchester United må tiden vise - men kampen i går gav næppe anledning til, at det er den vej, som Xavi vil. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fati kæmper med selvtilliden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder