Annonce


Annonce

Annonce

Barca er optimistiske omkring Gundogan

Transfermarked - 13. maj 2023
Ilkay Gündogan er en af FC Barcelonas mål for at styrke deres hold til næste sæson. Den tyske midtbanespiller har kontraktudløb med Manchester City den 30. juni, og de catalanske giganter, som har holdt et tæt øje med markedet for transferfrie spillere i det seneste år, er optimistiske om, at de kan overbevise den 32-årige spiller om at slutte sig til dem. Der er i de seneste dage gjort betydelige fremskridt i forhandlingerne.

Samtalerne mellem Barca og Gündogan er blevet intensiveret, fordi spilleren har nedsat sine oprindelige økonomiske krav i bytte for en længere kontrakt, som Barca er klar til at tilbyde ham. Mens City har foreslået midtbanespilleren at forny hans kontrakt år for år, har Barca forsikret ham om mere stabilitet på lang sigt. Det meldes, at han er blevet tilbudt en treårig kontrakt.

Xavi er generelt tilfreds med sit holds sæson, men mener, at visse positioner skal styrkes denne sommer. Barcas resultater, når Pedri og Frenkie de Jong har været skadet, har vist svaghedstegn og derfor har Xavi et ønske om en erfaren midtbanespiller. Især efter beskeden om, at Sergio Busquets forlader klubben.

Det er værd at huske på, at Barca venter på, at La Liga godkender deres økonomiske plan i næste uge, hvilket vil give dem tilladelse til at begynde at tage skridt. Der er mange fremskredne forhandlinger, såsom underskrivelsen af Gündogan, men indtil La Liga giver Barca det grønne lys, vil klubben ikke kunne begynde sin strategi med at sammensætte et hold til næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca er optimistiske omkring Gundogan

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder