Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dembélé: Real Madrid har mistet meget

Nyheder - 17. juni 2023




I et længere interview med Marca kom Ousmane Dembélé ind på Real Madrid, som for nyligt kunne se deres Ballon d'Or-vinder og topscorer Karim Benzema smutte til Saudi Arabien, hvor han havde fået et lukrativt tilbud, som han ikke kunne sige nej til.

Nu skal Real Madrid finde en ny mand til at score mange af deres mål og Dembélé mener, at Real Madrid har mistet meget og at de ikke bliver de samme uden Benzema.

- Real Madrid og La Liga mister meget med afskeden har Benzema. Real Madrid er altid svære at spille imod og en stor rival, som kæmper om alle titler. Vi ville vinde La Liga i denne sæson og vi havde ingen intentioner om at smide point, som kunne åbne døren på klem for dem.

- Uden Benzema mister Real Madrid meget. Han er deres Ballon d'Or-vinder og en god spiller. Real Madrid uden Benzema er ikke det samme. Det er også et tab for La Liga fordi, at han scorer så mange mål og assisterer også meget. Han er en fantastisk spiller.

- Mbappé til Real Madrid? Jeg ved det ikke. Vi må se, hvad der sker de næste par år. Jeg ved ikke om Mbappé forlader PSG. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé: Real Madrid har mistet meget

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder