Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dembélés kontrakt: Deco tog sig til hovedet

Transfermarked - 3. august 2023




Ousmane Dembélé har været i medierne den seneste uges tid, da han lige nu er meget tæt på at skifte til PSG. Det kom ud af det blå for Barca, at han pludselig er klar til at skifte og derfor lod Barca ham selvfølgelig ikke spille med mod AC Milan af to årsager.

Først og fremmest er der ingen grund til at bruge ham, når han alligevel skal afsted. Så kan en anden spille få den spilletid. Dernæst ville Barca ikke risikere en skade som ville få PSG til at droppe handlen. Lige nu vil Barca bare have overstået handlen så man kan komme videre fra al problematikken omkring franskmanden.

Deco er som bekendt ny mand i den sportslige ledelse og da han så Dembélés kontrakt igennem tog han sig til hovedet, rapporterer Mundo Deportivo. Deco kunne slet ikke forstå de klausuler, som Dembélé har i sin kontrakt. Alle kendte til, at Dembélés frikøbsklausul i juli var 50 millioner euro og at den ville stige til 100 millioner euro den 1. august. En mærkværdig form for forhandling har taget plads mellem Dembélé og Barca i sin tid, da man lavede denne klausul.

Men mere forundrende var det, at selv fra den 1. august, hvor hans frikøbsklausul steg til 100 millioner euro, kan han købes fri for 50 millioner euro hvis en interesseret klub i et brev anmoder om at få aktiveret en såkaldt privat klausul. Det gjorde PSG og derfor kan PSG i dag købe ham for 50 millioner euro.

Deco er helt sikkert glad for, at Dembélé er på vej ud, da han over tid har skabt adskillige problemer for klubben, der har gjort alt for at holde på ham - og nu har han pludselig valgt at acceptere et tilbud fra PSG. Selv Xavi føler sig forrådt af Dembélé. Men historien ender inden længe og så kan Barca for alvor komme videre.

Fabrizio Romano melder, at handlen officielt falder på plads inden ugens udgang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélés kontrakt: Deco tog sig til hovedet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder