Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Derfor trækker Dembélé-transferen ud

Transfermarked - 5. august 2023




Ousmane Dembélé er inden længe ny PSG-spiller - sådan rent officielt. Handlen mellem de to klubber er egentlig på plads og det er blot den offentlige bekræftelse, som mangler. Alle havde forventet, at den ville komme fredag, men det skete ikke.

PSG rejste til Paris i torsdag og fredag gennemgik han lægetjek og derefter kunne klubberne have bekræfte handlen, men da Barca sendte dokumenter senere end planlagt, trak transferen altså ud og derfor er der stadig ingen bekræftelse fra de to klubber. Det ventes dog at komme inden længe.

Det gik ganske hurtigt, da historien landede på forsiden for første gang. PSG var interesseret i Dembélé, som var klar til at tage trækket. Det tog halvandet døgn før de to klubber blev enige om en pris, da Dembélé ikke ønskede at købe sig selv fri fra sin kontrakt. I stedet ville han have de to klubber til at blive enige og det blev de altså torsdag.

Ifølge Sport kan bekræftelsen komme i dag lørdag, men på grund af små detaljer i handlen kan det trække ud til søndag og måske endda mandag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Derfor trækker Dembélé-transferen ud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder