Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medier: I dag skifter Dembélé til PSG

Transfermarked - 31. juli 2023




Adskillige medier rapporterer, at man i løbet af i dag får en officiel oplysning på, at PSG har udløst Dembélés frikøbsklausul. Således har PSG og Dembélé allerede en aftale på plads om kontrakten og alt, der mangler er, at Dembélés advokat og agent tager ind til La Liga med 50 millioner euro.

Som bekendt koster Dembélé 50 millioner euro at købe fri - men kun indtil midnat, hvor klausulen stiger til 100 millioner euro. Derfor vil PSG rykke hurtigt for at lukke aftalen og det arbejdes der på lige nu, melder Fabrizio Romano, Mundo Deportivo, Ferran Martinez og øvrige aviser og journalister.

Dembélé har takket ja til PSG's tilbud om en kontrakt til 2028. I Barca er man sikre på, at man i dag mister Dembélé og derfor er klubben allerede i gang med at finde en erstatning. Der er stor, stor frustration i Barca over, at Dembélé pludselig er vendt på en tallerken efter at hans agent ellers i et par måneder har talt med Barca om en forlængelse.



Det skal dog huskes, at det kun er ganske få uger siden, at Laporta var ude og fortælle, at det er svært at forhandle med Dembélés agent. Det har helt sikkert været fordi, at han bag kulissen har talt med PSG og planlagt alt frem til denne dag: Det er Dembélés agent, som fra første dag har været pengegrisk og jagtet sedler - og han modtager en stor bonus ved at køre denne transfer igennem.

Dembélés frikøbsklausul på 50 millioner bliver nemlig delt: 25 millioner euro går til Dembélé og hans agent mens de øvrige 25 millioner euro går til Barca hvoraf klubben kun kan bruge 10 millioner euro på transfers. Så Barcas aftale med Dembélé for halvandet år siden rammer hårdt nu i forhold til at forhandle en så lav frikøbsklausul ind i kontrakten.

Det forlød også i aftes, at Barca havde tilbudt Dembélé og Gavi for Kylian Mbappé, men de historier er ikke blevet fulgt op af nogle pålidelige kilder. De kom ellers kort tid efter at det blev rapporteret, at Dembélé ikke ville smække med døren i Barca og helst så, at de to klubber fandt en aftale fremfor at PSG skulle udløse hans frikøbsklausul.

Under alle omstændigheder er det lige nu et spørgsmål om tid før det bliver meldt ud, at Dembélé rykker til PSG. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medier: I dag skifter Dembélé til PSG

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder