Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dembélé: Jeg vil gerne forlænge med Barca

Transfermarked - 18. juni 2023




Den enorme transfersaga omkring Ousmane Dembélé for halvandet år siden kommer næppe til at gentage sig. FC Barcelona har papir på franskmanden til sommeren 2024, men allerede nu er parterne i gang med at forhandle om en ny kontrakt. Det har flere aviser berettet og nu har spilleren selv bekræftet.

Situationen er den, at Dembélé lige nu kan hentes til bare 50 millioner euro, da hans frikøbsklausul her til sommer er faldet. Til gengæld er der rigtig god stemning mellem Barca og Dembélé og i et interview med Marca fortæller han, at han meget gerne vil forlænge sin kontrakt.

- Barca vil forlænge min kontrakt til 2027. Min agent taler med klubben. Jeg er glad i Barca og jeg vil gerne fortsætte. Jeg aner ikke hvorfor der har været så meget snak om PSG. Tro mig - der har ikke været og er ingenting med PSG, fortæller Dembélé.

Rygterne har for nyligt igen kørt i de franske medier, som påstår, at PSG er interesseret i Dembélé til den nette sum af 50 millioner euro, men det rygte skyder han altså selv i jorden. Han er utrolig glad for at Xavi er kommet til klubben og fortæller endvidere, at han skylder Xavi og Tuchel en tak for den karriere, han hidtil har haft. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé: Jeg vil gerne forlænge med Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder