Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Breaking: PSG kan købe Dembélé for 50 mio. euro!

Transfermarked - 1. august 2023




Alle troede på, at PSG i går ville aktivere Ousmane Dembélés frikøbsklausul på 50 millioner euro og dermed købe ham fri fra sin kontrakt i FC Barcelona, som løber til 2024, men den franske klub nåede ikke at få styr på dokumenterne og derfor var der glæde blandt Barcas fans natten til tirsdag.

Her steg Dembélés klausul nemlig fra 50 millioner euro til 100 millioner euro, men nu har Fabrizio Romano meldt ud, at Dembélé stadig kan købes for 50 millioner euro. Således har PSG sendt et formelt brev til Barca og aktiveret en privat klausul der gør, at PSG stadig kan købe Dembélé for 50 millioner euro.



Ifølge Andrés Onrubia Ramos er der dog stadig en forskel: Havde PSG aktiveret frikøbsklausulen, så ville Barca kun modtage 25 millioner euro mens de resterende 25 millioner euro ville gå til Dembélé og hans agent. Men i dette tilfælde - med den private klausul - vil samtlige 50 millioner euro gå til Barca og dermed ingenting til Dembélé.

Romano melder desuden, at handlen ventes i hus inden udgangen af ugen. Ydermere ventes Dembélé ikke at komme i spil onsdag morgen hvor Barca møder AC Milan. Barca vil ikke risikere, at Dembélé bliver skadet og PSG trækker sit tilbud tilbage. Nu vil Barca have Dembélé ud af huset så de selv kan komme videre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Breaking: PSG kan købe Dembélé for 50 mio. euro!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder