Annonce


Annonce

Annonce

Beskidt præsident: Barca skyld i UEFA-degradering

La Liga - 7. august 2023




La Ligas præsident Javier Tebas har igen vist hvor lidt han ønsker at beskytte de spanske klubber. Det er ingen hemmelighed, at Tebas har det med at gå ud og skyde med skarpt mod de spanske klubber selvom han selv sidder som præsident i La Liga.

Nu har han endnu engang været på de sociale medier og direkte beskyldt FC Barcelona for, at La Liga er dumpet ned på fjerdepladsen i UEFA's seneste rangering af fodboldturneringer. Premier League topper, Serie A følger efter mens Bundesligaen indtager en tredje plads. Herefter følger La Liga, Pro League, Æresvidivisionen samt Ligue 1.

- Javier Tebas. Det er nok med dine løgne. La Liga er fjerde i UEFA's rangering i 2023. De var første i 2020, anden i 2021 og tredje i 2022. Den mest sunde klub er den klub, som ikke skrev under på CVC-aftalen, skriver Jorge Calabrés til Tebas. Herefter har præsidenten svaret:



- Selv med ferie, hvor du har haft tid til at studere, så kan du stadig ikke finde ud af det. Tror du ikke, at faldet i UEFA's rangering skyldes en klub (Barca), som vandt La Liga i Spanien, havde en dårlig sæson i Europa? Et hint til dig om at vågne - det er ikke CVC-klubberne, svarer Tebas i en offentlig besked.

Det er endnu et tegn på, at Javier Tebas er en ødelagt præsident, som ikke ved hvordan man behandler klubberne. At gå ud og beskylde FC Barcelona for, at La Liga er dumpet ned på fjerdepladsen er det rene vanvid - og der er helt sikkert en person eller to i FC Barcelona, som igen tager sig til hovedet over den såkaldte La Liga-præsident. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Beskidt præsident: Barca skyld i UEFA-degradering

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder