Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Nu er Pedri skadet

Skader - 24. august 2023
Ronald Araujo sidder ude med en skade og det var rigtig dårligt nyt for Barca, da han om nogen er lederen i forsvaret og generelt set har været rigtig godt kørende. Torsdag middag melder Barca så ud, at endnu en spiller er skadet.

Denne gang er det Pedri, som har pådraget sig en skade i højre lår. Klubben melder ikke ud hvor længe han må se til fra sidelinjen. Helt konkret melder klubben ud, at midtbanespilleren er blevet skadet og at skadens udvikling vil blive undersøgt løbende for på den måde at finde ud af hvornår han igen kan blive bragt i spil.Pedri er fast mand i startopstillingen under Xavi, så det er utvivlsomt et hårdt slag for både truppen og Pedri selv. Mens Xavi mod Cádiz skulle rokere rundt i forsvaret som følge af Araujos fravær skal Xavi til næste kamp finde en løsning på midtbanen.

Til kampen mod Villarreal må Xavi dog se til fra sidelinjen, da han afsoner sin sidste karantænedag som følge af det røde kort mod Getafe. Det bliver derfor igen Xavis bror, Oscar, som står på sidelinjen. Præcis som mod Cádiz. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Nu er Pedri skadet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder