Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Pedri er skadet igen

Skader - 19. december 2023




Så er den gal med Pedri igen. FC Barcelonas midtbanespiller har pådraget sig en ny skade og er ude på ubestemt tid, melder klubben tirsdag aften. Nyheden kom allerede ud i medierne for nogle timer siden, men det er først nu, at klubben endegyldigt bekræfter skaden.

Pedri har ofte døjet med skader lige siden han gik igennem en supersæson for Barca i 2020/2021. Siden spillede han kun 22 kampe for Barca i 2021/22 og kom så op på 35 kampe i sæsonen efter. I denne sæson har han hidtil medvirket i 11 kampe. I sine 120 kampe for Barca har han i øvrigt scoret 17 mål.

- Ved træningen i morges pådrog Pedri sig et slag, som resulterede i en mindre skade, skriver FC Barcelona her til aften uden at sætte nogen dato på for et comeback. Det handler altså om hans egen fornemmelse hvornår skadessmerterne forsvinder.

Senest at Pedri var ude med en skade var tilbage i august, da han missede hele 12 kampe og først var tilbage tidligt november. Han holdt altså lige knap halvanden måned før han nu kan skrive sig på skadeslisten igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Pedri er skadet igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder