Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bekymring i Barca: Bliver Pedri udtaget for Spanien?

Landskampe - 7. november 2023




FC Barcelona har to kampe på programmet mod henholdsvis Shakhtar Donetsk i aften og Alavés på søndag inden det gælder en pause med landskampe. Den er aldrig sjov for klubberne, og i disse dage er der stor bekymring i Barca. Med spændte øjne ser de frem mod fredag, hvor den spanske landstræner Luis de la Fuente udtager sin trup.

Spanien skal møde Cypern på udebane den 16. november og Georgien på hjemmebane den 19. november. Her vil Luis de la Fuente naturligvis have det stærkeste mandskab som muligt til rådighed og det vil Pedri kunne hjælpe med. Men i Barca håber man ikke, at de la Fuente udtager Pedri, som netop er vendt retur fra en skade.

Generelt set har Pedri døjet med en masse skader, som måske kunne være undgået ved at dosere hans spilletid bedre. Det er et af punkterne fremadrettet for midtbanemotoren, at han får nogle længere pauser indimellem. Derfor håber Xavi på, at de la Fuente skåner Pedri og lader ham blive hjemme i Barcelona for at tage hånd om bentøjet efter et par kampe på bagen ovenpå sin skade.

Så længe Pedri er til rådighed må de la Fuente gerne udtage ham, men det er også for Spaniens eget bedste, at Pedri får doseret sin spilletid for ikke at løbe ind i flere muskelskader og overbelastninger. Alt sammen får man svar på fredag, hvor den spanske landstræner udtager sin trup. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bekymring i Barca: Bliver Pedri udtaget for Spanien?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder