Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tvivl om Pedri skal opereres: EM er i fare

Nyheder - 6. marts 2024




Pedri har ikke haft held med skaderne efter hans vilde første sæson i FC Barcelona, hvor han nærmest spillede alt for klub- og landshold. Siden er han løbet ind i en masse skader og han når nærmest ikke at nå et højt niveau før han falder tilbage.

Det skete igen senest mod Athletic Club, hvor han i første halvleg måtte forlade banen med en ny skade. Men der er stor tvivl omkring situationen, da EM til sommer muligvis kan komme i fare. Lige nu har han et stort spørgsmål hængende over hovedet, da det kan være, at han skal lade sig operere. En endegyldig beslutning er dog ikke på plads endnu.

Umiddelbart lignede det i første omgang en pause på 5-6 uger, men klubben vil ikke begynde at kigge på, hvornår han kan være klar igen. I stedet vil man i første omgang vil man først nærstudere skadens omfang og dernæst rejses det store spørgsmål omkring en operation.

Skulle det vise sig, at lægerne anbefaler ham at blive opereret, så er der større sandsynlighed for, at han når at komme med til EM. Men viser det dig, at han ikke skal opereres, så er der større risiko for, at han igen løber ind i en skade i samme område og dermed kan misse EM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tvivl om Pedri skal opereres: EM er i fare

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder