Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Las Palmas-præsident: Det kostede Pedri

Nyheder - 8. december 2023




Pedri er en fast del af FC Barcelonas holdopstilling når han er til rådighed for cheftræner Xavi Hernandez. Ingen er i tvivl om, at Barca gjorde et kup, da de hentede ham i Las Palmas tilbage i 2020. I dag er Pedri 21 år og har vist sig at være samtlige kroner hver, som klubben gav for ham.

Der har egentlig været en smule tvivl omkring hvad Barca har betalt for ham. Der har nemlig været adskillige klausuler med i kontrakten, hvor flere allerede er blevet udløst. Men ifølge Miguel Angel Ramirez, Las Palmas' præsident, så er det altså ikke meget over, hvad historien længe har fortalt.

- Det totale beløb, som Barca betalte for Pedri? Det er over 20 millioner euro. Jeg kan ikke give jer et præcist beløb, da jeg simpelthen ikke husker alle detaljer, men vi er over 20 millioner euro, fortæller Angel Ramirez og følger op:

- Jeg mener, at det var 5 millioner euro for at hente samt tre andre klausuler, som allerede er blevet udløst - bl.a. fordi, at han i dag spiller for Spanien. Det definitive beløb for Pedris skifte til Barca er et sted mellem 20-25 millioner euro, fortæller præsidenten videre.

Så selvom beløbet måske er over 20 millioner euro, så er det med al sandsynlighed maksimalt 25 millioner euro svarende til 186 millioner kroner hvilket er et røverkøb af Pedris kaliber i nutidens fodboldverden. Mange mener dog stadig at Pedri mangler mere slutprodukt i forhold til assists og mål, men så man med i den seneste kamp mod Atletico Madrid, så ved han lige præcis hvordan man styrer en midtbane - specielt når han spiller med Gündogan og De Jong. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Las Palmas-præsident: Det kostede Pedri

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder