Annonce


Annonce

Annonce

Fabrizio Romano: Lamine Yamal forlænger på mandag

Nyheder - 29. september 2023
I dag kunne transferjournalisten Fabrizio Romano komme med rigtig gode nyheder for alle FC Barcelona-fans. Han kunne nemlig afsløre, at FC Barcelona på mandag forlænger kontrakten med juvelen Lamine Yamal, som allerede har skrevet under på aftalen.

Allerede før pre-season gik historien på, at Barca og Yamal var blevet enig om en kontraktforlængelse på tre år, da det er det maksimale for en spiller på bare 16 år. Siden da har man ikke hørt særlig meget til det, men Romano melder i dag, at den formelle underskrift finder sted på mandag.Om FC Barcelona annoncerer kontraktforlængelsen inden vides ikke, men Romano melder, at underskriften falder på mandag og dermed kan Barca se frem til lækkerier fra Yamals fødder frem til sommeren 2026. Til den tid, hvis alt går vel, vil klubben helt sikkert arbejde på en langsigtet plan for ham.

I dag er Lamine Yamal 100 procent fokuseret på aftenens kamp mod Sevilla. Noget atypisk spiller Barca fredag aften fremfor lørdag eller søndag og det giver én mindre hviledag siden kampen mod Mallorca men til gengæld i hvert fald én ekstra hviledag forud for Champions League-kampen mod FC Porto. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fabrizio Romano: Lamine Yamal forlænger på mandag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder