Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca har besluttet hvad de vil med Felix

Nyheder - 15. oktober 2023




Joao Felix ventede hele sommeren på at kunne skifte til FC Barcelona siden han offentligt erklærede sin kærlighed for klubben til stor skuffelse for Atletico Madrid. Dagen efter sin udtalelse blev han smidt ud af træningen og erstattet af cheftræner Diego Simeones søn.

Men Felix holdt hovedet højt og informerede Barca om, at han gerne venter til sidste time af transfervinduet med at skifte hvis det er det, som skal til. Det gjorde han og Barca landede ham da også på sidste transferdag kort inden deadline. Og det har hidtil været med så stor succes, at Barca nu har besluttet, hvad de vil med ham når lejeaftalen udløber til sommer.



- Vi har hele sæsonen til at forberede et bud, som tillader os at holde på Joao Felix. Vi er meget glade for hans præstationer og han er en spiller, som er vellidt i alle klubbens afdelinger, fortæller en Barca-kilde til avisen Sport og bekræfter dermed, at klubben har besluttet sig for, at de vil beholde ham efter lejeaftalen slutter.

Der er forskel på, hvad klubben og spilleren aftaler af løn og hvad der egentligt bliver opgivet af oplysninger til La Liga så længe at man ikke overstiger fire millioner euro om året. Derfor indberettede FC Barcelona, at Joao Felix' løn var fire millioner euro, da det er minimumslønnen, men Joao Felix gik med til kun at modtage 400.000 euro.

Barca lovede ham, at hvis han præsterede godt, så ville klubben give ham en lønforhøjelse op til minimumslønnen og det er nu sket således at han tjener fire millioner euro hvilket stadig er langt fra den løn, som han modtog i Atletico Madrid - nemlig otte millioner euro. Han har altså ydet en kæmpe økonomisk indsats for at tage til FC Barcelona.



I og med at Barca allerede havde indberettet minimumslønnen vil det ikke gå udover klubbens financial fair play og hvis Barca formår at overtale Atletico Madrid til et permanent salg, så forventes det ikke, at Joao Felix går ud og kræver en højere løn. Han vil med al sandsynlighed fortsætte på fire millioner euro men med lovning på, at han kan stige såfremt han rammer nogle aftalte mål i løbet af sæsonen.

Den største udfordring ved at hente Joao Felix på en permanent transfer er Atletico Madrids CEO Miguel Angel Marin, som i 2019 betalte 126 millioner euro til Benfica for Joao Felix. Atletico Madrid kommer næppe til at slippe ham billigt. Inden Felix rykkede til Barca på et lejeophold forlængede han sin kontrakt med Atletico Madrid til 2029 hvilket var et krav fra madrilenerne før de ville godkende lejeopholdet.

Derfor er Joao Felix ikke billig og en løsning kan også ende med, at Barca lejer ham endnu engang for sæsonen 2024/2025. I hvert fald er klubben i dag tilfredse med ham og de arbejder på, at kunne hente ham på en permanent aftale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca har besluttet hvad de vil med Felix

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder