Annonce


Annonce

Annonce

Kun tre clean sheets i 2024

Nyheder - 25. februar 2024
FC Barcelona havde bedre styr på defensiven i opgøret mod Getafe i går, mens der også skulle en smule held til for at lukke ned for Getafe. Selvom kampen sluttede 4-0, så var madrilenerne af og til tætte på at score et mål. Men Barca gik fra banen med et clean sheet.

Det det tredje clean sheet i år. 14 kampe har Barca spillet i år og blot tre clean sheets er det blevet til hvilket absolut ikke er noget, som man glæder sig over i klubben. Iñaki Peña stod en del af kampene mens Ter Stegen var skadet.

Året blev indledt med kampen mod Las Palmas, hvor Barca vandt 1-2 i sidste sekund på et mål af Ilkay Gündogan. Efterfølgende mødte man Barbastro, hvor man heller ikke kunne holde målet rent - faktisk lukkede holdet to mål ind i den kamp. Så gik turen til Saudi Arabien, hvor man i Super Cuppens semifinale holdt buret rent mod Osasuna.

I de efterfølgende fem kampe formåede man dog ikke at gå fra banen uden et clean sheet. Man skulle helt hen til den 31. januar, hvor man igen holdt buret rent mod Osasuna. Siden slutningen af januar har Barca spillet mod Alavés, Granada, Celta Vigo, Napoli og nu Getafe - og det er kun mod Getafe, at man formåede at holde buret rent.

Det er ikke opløftende, at defensiven har svært ved at holde bolden ude af målet, men det er faktum, at der har været langt mellem de gode kampe i denne sæson, men efter storsejren mod Getafe i går håber man i Barca på, at man nu har indledt slutningen af sæsonen med en masse selvtillid, som man kan ride videre på. Næste kamp er ude mod Athletic Club, som altid er en stor udfordring for Barca. Både Atheltic og Mallorca skal Barca møde inden Napoli kommer forbi Montjuic. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kun tre clean sheets i 2024

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder