Annonce


Annonce

Annonce

Statistikken lyver ikke - forbedring med AC på midten

Nyheder - 9. marts 2024
Andreas Christensen har fået en ny rolle. I hvert fald for en stund. Den danske forsvarsspiller er blevet rykket op på den defensive midtbane og har nu spillet syv kampe på den position. Og kigger man på statistikken, så lyver den altså ikke: Barca lukker færre mål ind.

Tager man et kig på de syv kampe, hvor Christensen har spillet på den defensive midtbane, så har Barca luket seks mål ind. Det er lige under et mål i snit pr. kamp, men det så meget værre ud før han blev rykket op på midtbanen. Faktisk så det rigtig skidt ud.

I de syv kampe inden at Christensen blev rykket op på midten lukkede holdet intet mindre end 16 mål ind hvilket svarer til 2,2 mål pr. kamp. Det er altså en stor forbedring og selvom danskeren da har modtaget en smule kritik for sine præstationer på midtbanen, så lyver statistikken ikke. Hans rolle er meget vigtig for det defensive arbejde, og der bliver altså bare lukket færre mål ind.

På tirsdag er det Napoli, som der er modstanderen, og her ventes Christensen igen at spille på den defensive midtbane i og med at De Jong, Pedri og Gavi er ude med skader mens Oriol Romeu har spillet sig selv ud af startopstillingen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Statistikken lyver ikke - forbedring med AC på midten

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder