Annonce


Annonce

Annonce

Lewandowski ramt - Roque ventes en startplads

La Liga - 27. marts 2024
FC Barcelona er på banen igen lørdag aften når de tager imod Las Palmas. Det sker på bagkant af en omgang landsholdsfodbold, hvor Barca har haft mange spillere ude og spille landskampe, og derfor skal Xavi forsøge at sætte dem op til hverdagen i Barcelona igen.

I går var Polen i aktion mod Wales og her bookede Lewandowski og Polen en billet til EM, da de slog waliserne 5-4 efter straffesparkskonkurrence. Lewandowski fik scoret, men efter kampen fik han is på det ene ben og det kunne tyde på, at han døjer med småproblemer.

Der er ikke meldt noget ud, og det ventes heller ikke, at der er tale om en skade som afholder ham fra at blive udtaget til kampen mod Las Palmas, men netop fordi, at han øjensynligt er ramt, så formodes det, at Vitor Roque får lov til at starte inde mod Las Palmas. Han har været hjemme i Barcelona og træne og gjort sig klar til kampen, så han vil i hvert fald have friske ben til kampen.

Derudover skal Xavi også tænke på, at Paris Saint-Germain venter i Champions League den 10. april, så der er ike råd til at tage chancer på dette vigtige tidspunkt i sæsonen. Barcas lodtrækning i Champions League gav pludselig ekstra motivation, da mange godt kan se holdet klare sig til finalen i takt med at spillet også er blevet løftet siden Xavi annoncerede sit Barca-stop til sommer. Holdet har ikke tabt siden den udmelding. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lewandowski ramt - Roque ventes en startplads

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder