Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Afsløring: Sådan fik Barca fat i Malcom

Nyheder - 25. juli 2018




FC Barcelona meldte sig ifølge mange medier ind i kampen om Malcom dagen før at han blev hentet - altså i mandags. Det passer kun til dels, da de allerede forinden havde ham på listen over offensive muligheder efter Willian og havde et møde med hans agenter. Men interessen gik til forhandling og bekræftelse på under 24 timer.

Chelsea var ekstremt passive, defensive og krævede alt for mange penge for Willian hvorfor FC Barcelona begyndte at kigge mod andre spillere. For to uger siden var der et møde på Hotel Arts mellem FC Barcelona og Malcoms agenter; det var altså ikke i mandags, at man indledte snakken om at hente Malcom.

Barcelona var klar over, at Malcom ikke var deres første prioritet, men at man ønskede at udvise interesse i tilfælde af, at man skulle rykke hurtigt - hvilket situationen altså udviklede sig selv. Mødet blev sat op af Minguella Jr. (søn af Josep Maria Minguella), som var broen mellem Barcelona og Malcoms agenter.

Mingella Jr. fortalte Barcelona, at AS Romas sportsdirektør Monchi ønskede at hente Malcom til Italien og hvis ikke Barcelona reagerede hurtigt, så ville de helt sikkert miste Malcom. Barcelona udviste interesse, men ikke meget mere end det - til at starte med.



Barcelona var klar til at tilknytte Willian til truppen, men forhandlingerne blev aldrig til noget og mandag eftermiddag tog det hele lige pludselig fart. Monchi havde sikret en aftale mellem AS Roma og Bordeaux klokken 17.00 mens Chelsea krævede hele 75 millioner euro for Willian. Barcelona var ikke interesseret i at betale mere end 50 millioner euro for Willian.

Efter at Barcelona blev bekendt med de to ovenstående faktorer, rykkede de hurtigt: AS Roma bød på Malcom, Barcelona overbød Roma, Roma øgede deres bud og til sidst overbød Barcelona igen Roma og sikrede sig Malcom.

Mens at Roma og Bordeaux i første omgang var blevet enig og Malcom skulle lande klokken 23.00 i Rom (intet var underskrevet) havde Roma-fans taget turen til lufthavnen for at byde Malcom velkommen. Men han tog altså i stedet et fly til Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Afsløring: Sådan fik Barca fat i Malcom

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder